taipangr Merhaba Şuan Nothing Phone 1 kullanıyorum. Telefonun premium görünümü ile orta segmentte bir telefona göre gerçekten çok farklı olduğu açık bir şekilde hissediliyor. Öncelikle bunu söylemek isterim. Bunun dışında Android 15 ve Nothing OS 3.0 ile de çoğu özelliğin kullanılabilir olmasından dolayı mutluyum. Ancak elbette sıkıntılı konular var. Bunların en başında batarya sorunu geliyor. Ki şarjı gün üçerisinde 3 kere yaptığım oluyor. Bu çok üzücü! 😞 Bunun dışında Nothing OS 3.0 ile gelen kamera özellikleri, yani kamerada cam efekti artı kamera widget’i bu telafona gelmedi. Yeni şeyleri denemeyi seven biri olarak, üzgünüm.😞 Performans olarak iyi ama son bir kaç gündür ekranda ara ara donmalar olabiliyor. Örneğin; duvar kağıdı değiştirdiğimde yada renk paleti değişiminde gecikmeli değişim olabiliyor. Bu da canımı biraz sıktı. Genel olarak segmentine göre, Android 15 kullanıyor olmak, saf ve tarz bir şekilde kullanıyor olmak gerçekten çok güzel. Kamera konusunda da ciddi bir güncelleme hak ediyor! Şunu söylemeliyim ki, evet bu telefon artık Android 16 vs güncellemesi almayacak. Benim ilgilenenlerden ricam kamera, batarya, ve stabilite sorunlarını çözerlerse gerçekten güvenlik güncellemeleri bitene kadar çok rahat ve keyifle kullanılabilecek bir telefon olduğunu söylemek isterim. Yine de Nothing’i seviyorum. Aynı zamanda, Nothing Ear (a)'yı da kullanıyorum. Tümden eğer stabilite sorunları, genel “Nothing Ürünleri” olarak çözülüp dönüşler daha kısa sürede sağlanırsa, inanıyorum ki adından ciddi anlamda, o zaman söz ettirecektir! Teşekkürler 😇