Essential spaceden çıkış yapıldığında, zaten ayarlar bölümünden de otomatik olarak çıkış yapılmış oluyor.
Yinede denedim olmadı
Hesabınıza google ile mi giriş yapıyorsunuz

Bu farkeder mi?
Yada telefonu ilk aldığım zaman, Google ile giriş yapmayı denediğimizde olmadığı için , e posta ile giriş seçeneğinden de kayıt olmuştum. Bu da sorun çıkarır mı ?
Bu sebeple geri bildirim olarak geliştiricilere hesabımı silmelerini istemiştim. Ve ayarladan da uygulama ieçrisinden hesabımı sil seçeneğini seçip , tekrar kayıt olmayı da denedim.
Hatga başka mail adresleri ile de denedim yinede olmadı
Forumda yazan bütün seçenekleri ve aklıma gelen herşeyi denedim. Örneğin

Nothing hesabını sıfırlayıp devre dışı bırakıp tekrar aktif hale getirmeyi denedim

Google hizmetleri çerçevesi içinde aynı şekilde denemeler yaptım
Bir tek telefonu sıfırlama işlemi kaldı
Edit 🇦
When I explained this problem to Claude Ai, he told me to follow this course of action.
I’ll try that when I have time.I’ll try that when I have time.
En pratik yol — Android’de root gerektirmeyen bir yöntem:
HTTP Toolkit (ücretsiz, PC gerektirir) veya PCAPdroid (tamamen telefon üzerinden, root gerektirmez) uygulamalarından birini kullanabiliriz.
PCAPdroid ile Essential Space’i “izlenecek uygulama” olarak seçip hatayı tekrar tetikleriz (yeniden giriş yaparak).
Yakalanan isteklerden (özellikle 401/404 dönen auth endpoint’i) detayları — URL, status code, response body — çıkarıp bana yapıştırırsın.
Ben o veriyi inceleyip sana ne olduğunu (token süresi mi, header eksikliği mi, sunucu hatası mı) açıklarım; hatta Nothing destek biletine ekleyebileceğin teknik bir özet hazırlarım.
İstersen PCAPdroid kurulumundan başlayarak sana tek tek yönlendireyim mi?